AUTORIZARE ACTIVITĂȚI

AUTORIZAREA ACTIVITĂȚILOR SOCIETĂȚII

Ce trebuie sa stiu?

AUTORIZAREA ACTIVITATILOR este una din conditiile esentiale ale functionarii societatii in conditii legale. O firma isi poate autoriza doar activitati care sunt cuprinse in actul constitutiv al societatii, în obiectul de activitate al acesteia.

CUM SE FACE? – Autorizarea se realizeaza pe baza unei declaratii pe proprie raspundere, act potrivit caruia asociatul, administratorul SRL sau reprezentantul PFA, II, IF isi asuma raspunderea ca firma indeplineste conditiile legii pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare.

UNDE? – Activitatile societatii pot fi autorizate la sediu social, la un punct de lucru sau la terti, adica la beneficiarul produsului sau serviciilor (in afara sediilor si a punctelor de lucru)

CERTIFICATELE CONSTATATOARE – emise de Registrul Comertului sunt actele care atesta care activitati sunt autorizate pentru a fi desfasurate.

RETINE! – Unele activitati pot fi autorizate doar daca exista un spatiu adecvat pentru desfasurarea acestora, pentru altele e nevoie de avize suplimentare in afara declaratiei pe proprie raspundere.

Ce acte sunt necesare?

ACTELE FIRMEI – certificatul de inregistrare, statut, in copie

CERTIFICATELE CONSTATATOARE de autorizare a anumitor activitati, certificate obtinute anterior prezentei solicitari, in copie;

ACTELE DE IDENTITATE – ale asociatilor – in cazul SRL sau SA, sau ale reprezentantilor PFA, II sau IF, in copie

Cat dureaza?

5 ZILE – autorizarea unor activitati dureaza 5 zile din momentul in care avem dosarul cu toate actele necesare.

Cat costa?

450 de lei – sunt costurile pentru autorizarea sau reautorizarea unor activitati,  suma care include onorariul pentru redactarea documentelor, consultanta, reprezentare si inregistrarea dosarului la Registrul Comertului.

De ce Antreprenor?

E SIMPLU –  Noi ne ocupăm de toate formalitățile pentru înregistrarea mențiunii la Registrul Comerțului și îți confirmăm finalizalizarea întregii proceduri, nu pierzi timp prin trafic sau la cozi la ghișeele registrului.

E ONLINE – La cerere, întreaga procedură se poate derula exclusiv online, trebuie doar să ai posibilitatea de a printa și scana documente sau semna direct în pdf documentele pe care ți le transmitem.

EȘTI PE MÂINI BUNE – Beneficiezi de consultanță și a 10 ani de experiența a unor consilieri profesioniști specializați în acest tip de operațiuni.

GARANȚIE 100% – În cazul în care, din orice motiv, nu finalizăm înregistarea mențiunii pe care ai solicitat-o în Registrul Comerțului, primești toți banii înapoi!