PUNCT DE LUCRU

DESCHIDEREA SAU INCHIDEREA UNUI PUNCT DE LUCRU

Ce trebuie sa stiu?

DESCHIDEREA sau INCHIDEREA UNUI PUNCT DE LUCRU poate fi facuta printr-o hotarare a asociatilor sau prin decizia administratorului, daca in actul constitutiv al societatii administratorului i s-a conferit in mod expres si o astfel de atributie

AUTORIZAREA ACTIVITATILOR – La noul punct de lucru pot fi autorizate doar activitati care sunt prevazute in actul constitutiv al societatii si, daca este cazul, sunt permise de contractul încheiat cu proprietarul spațiului unde urmează să se deschidă

UNDE SE INREGISTREAZA PUNCTUL DE LUCRU? – Mentiunea privind deschiderea unui punct de lucru se realizeaza la Registrul Comertului de pe raza judetului in care societatea are sediul social. De exemplu, daca o societate cu sediul social in Iasi doreste sa-si deeschida un punct de lucru in Bucuresti, actele privind deschiderea punctului de lucru se inregistreaza la Iasi.

Ce acte sunt necesare?

CONTRACTUL CARE ATESTA DREPTUL DE FOLOSINTA al spatiului unde urmeaza sa functioneze punctul de lucru, in copie (exemple: act de proprietate, contract de inchiriere, contract de comodat etc)

ACTELE DE IDENTITATE ale asociatilor sau titularilor PFA, II, IF

ACTUL CONSTITUTIV AL SOCIETĂȚII – in copie, doar pentru a ne asigura că obiectele de activitate care urmează să fie autorizate la noul punct de lucru sunt cuprinse în actul constitutiv al societății

Cat dureaza?

5 ZILE – Deschiderea unui punct de lucru dureaza 5 zile din momentul in care avem dosarul cu toate actele necesare.

Cat costa?

DESCHIDEREA UNUI PUNCT DE LUCRU

650 leiPENTRU SRL și SA – sunt costurile totale pentru deschiderea unui punct de lucru la o societate cu răspundere limitată (SRL) sau la o societate pe acțiuni (SA), suma in care reprezinta onorariul pentru redactarea documentelor, consultanta, reprezentare si inregistrarea dosarului la Registrul Comertului.

550 lei – PNETRU INTREPRINDEREA FAMILIALĂ – sunt costurile pentru deschiderea unui punct de lucru în cazul intreprinderilor familiala.

450 LEI – PENTRU PFA, II – sunt costurile pentru deschiderea unui punct de lucru în cazul persoanelor fizice autorizate (PFA), intreprinderilor individuale (II) sau intreprinderilor familiale (IF)

ÎNCHIDEREA UNUI PUNCT DE LUCRU

450 lei PENTRU SRL și SA – sunt costurile pentru inchiderea unui punct de lucru la o societate cu răspundere limitată (SRL) sau la o societate pe acțiuni (SA), suma in care reprezinta onorariul pentru redactarea documentelor, consultanta, reprezentare si inregistrarea dosarului la Registrul Comertului.

350 LEI PENTRU PFA, II, IF – sunt costurile pentru închiderea unui punct de lucru în cazul persoanelor fizice autorizate (PFA), intreprinderilor individuale (II) sau intreprinderilor familiale (IF)

PRELUNGIREA UNUI PUNCT DE LUCRU

350 lei – sunt costurile pentru prelungirea unui punct de lucru la toate formele de organizare, SRL, SA, PFA, II, IF.

De ce Antreprenor?

E SIMPLU –  Noi ne ocupăm de toate formalitățile pentru înregistrarea la Registrul Comerțului și îți confirmăm finalizalizarea întregii proceduri, nu pierzi timp prin trafic sau la cozi la ghișeele registrului.

E ONLINE – La cerere, întreaga procedură se poate derula exclusiv online, trebuie doar să ai posibilitatea de a printa și scana documente sau semna direct în pdf documentele pe care ți le transmitem.

EȘTI PE MÂINI BUNE – Beneficiezi de consultanță și a 10 ani de experiența a unor consilieri profesioniști specializați în acest tip de operațiuni.

GARANȚIE 100% – În cazul în care, din orice motiv, nu finalizăm înregistarea pe care ai solicitat-o în Registrul Comerțului, primești toți banii înapoi!