ADMINISTRATOR

SCHIMBAREA ADMINISTRATORULUI

Ce trebuie sa stiu?

ADMINISTRATORUL unei societati poate fi schimbat prin hotararea asociatului unic al societatii sau a hotararii adunarii generale, cand societatea are mai multi asociati.

O SOCIETATE poate functiona cu un administrator unic sau cu mai multi administratori, care pot decide sa lucreze impreuna sau separat.

IMPORTANT! – In cazul numirii unui nou administrator, este important ca acesta sa nu aiba fapte inscrie in cazierul fiscal. De exemplu, noul administrator nu trebuie sa fi fost administrator la o alta societate care sa nu-si fi indeplinit obligatiile de depunere a situatiilor financiare la ANAF timp de doua trimestre consecutiv si sa fi fost declarata inactiva.

Ce acte imi trebuie?

ACTUL CONSTITUTIV al societatii, in copie.

ACTELE DE IDENTITATE ale asociatiilor si administratorului ce urmeaza a fi numit, revocat sau schimbat.

Cat dureaza?

5 ZILE – inscrierea mentiunilor privind numirea, revocarea sau schimbarea administratorului la Registrul Comertului dureaza 3 zile din momentul in care avem dosarul cu toate actele necesare.

Cât costă?

950 LEI – suma reprezinta costul total al mentiunii de schimbare a administratorului, suma in care sunt incluse tarifele percepute de Registrul Comertului pentru publicarea hotararii la Monitorul Oficial, onorariul pentru redactarea documentelor, consultanta, reprezentare si inregistrarea dosarului la Registrul Comertului

De ce Antreprenor?

E SIMPLU –  Noi ne ocupăm de toate formalitățile pentru înregistrarea mențiunii la Registrul Comerțului și îți confirmăm finalizalizarea întregii proceduri, nu pierzi timp prin trafic sau la cozi la ghișeele registrului.

E ONLINE – La cerere, întreaga procedură se poate derula exclusiv online, trebuie doar să ai posibilitatea de a printa și scana documente sau semna direct în pdf documentele pe care ți le transmitem.

EȘTI PE MÂINI BUNE – Beneficiezi de consultanță și a 10 ani de experiența a unor consilieri profesioniști specializați în acest tip de operațiuni.

GARANȚIE 100% – În cazul în care, din orice motiv, nu finalizăm înregistarea mențiunii pe care ai solicitat-o în Registrul Comerțului, primești toți banii înapoi!