ACTIVITATE
SUSPENDAREA SAU RELUAREA ACTIVITĂȚII SOCIETĂȚII
Ce trebuie sa stiu?
SUSPENDAREA ACTIVITATII unei societati se poate face pe o perioada maxima de trei ani
HOTARAREA privind suspendarea activitatii poate fi luata doar de asociatii societatii sau de reprezentantii (tiularii) PFA, II ori IF.
RELUAREA ACTIVITATII se poate face oricand in intervalul celor trei ani, tot printr-o hotarare a asociatilor (activitate firma).
ATENȚIE! Daca dupa expirarea celor trei ani, asociatii nu iau decizia de reluare a activitatii si nu o inregistreaza la Registrul Comertului, firma risca sa fie declarata inactiva de catre ANAF iar administratorul ar putea fi sanctionat cu cazier fiscal
Ce acte sunt necesare?
CERTIFICATUL DE INREGISTRARE al firmei, in copie;
ACTELE DE IDENTITATE ale asociatiilor din cadrul unui SRL sau reprezezentantilor in cadrul PFA, II, IF;
Cat dureaza?
5 ZILE – Obtinerea documentelor pentru suspendarea sau reluarea unei activitati dureaza5 zile din momentul in care avem dosarul cu toate actele necesare semnate.
Cât costă?
550 lei – sunt costurile totale pentru suspendarea sau reluarea activitatii societatii, suma care reprezinta onorariul pentru redactarea tuturor documentelor necesare, consultanta si reprezentarea la Registrul Comertului.
De ce Antreprenor?
E SIMPLU – Noi ne ocupăm de toate formalitățile pentru înregistrarea mențiunii la Registrul Comerțului și îți confirmăm finalizalizarea întregii proceduri, nu pierzi timp prin trafic sau la cozi la ghișeele registrului.
E ONLINE – La cerere, întreaga procedură se poate derula exclusiv online, trebuie doar să ai posibilitatea de a printa și scana documente sau semna direct în pdf documentele pe care ți le transmitem.
EȘTI PE MÂINI BUNE – Beneficiezi de consultanță și a 10 ani de experiența a unor consilieri profesioniști specializați în acest tip de operațiuni.
GARANȚIE 100% – În cazul în care, din orice motiv, nu finalizăm înregistarea mențiunii pe care ai solicitat-o în Registrul Comerțului, primești toți banii înapoi!
CUM SE FACE INREGISTRAREA DECLARATIEI PRIVIND BENEFICIARII REALI